Характеристики та параметри камер нового iPhone 14

Новини компаній

Компанія Apple кожного року випускає сучасні пристрої, які радують своїх прихильників. Цей рік не став винятком. Проте через здорожчання компонентів та матеріалів, довелося дещо обмежити використання нових чипсетів bionic А16. Цього року їх встановили лише на флагманські моделі iPhone 14 pro та iPhone 14 pro max. Доступні моделі залишили працювати на старих чипсетах bionic А15.

Чим відрізняється iPhone 13 від iPhone 14?

Це прилади, які дуже схожі між собою, але відрізняються наявністю нового чипсета. Однак в Айфон 13 Про Макс використовується чипсет bionic А15, а в iPhone 14 pro max - bionic А16. Це дозволяє телефону працювати у режимі багатозадачності, виконуючи одночасно величезну кількість маніпуляцій. Цього року у нових iPhone 14 pro max суттєво збільшили екран, звузивши рамки, зробивши їх тоненькими.

Переваги iPhone 14:

  • Головною перевагою вважають відсутність чубчика. Якщо у моделях 13 версії чубчик залишили, то в Айфон 14 Про Макс його прибрали, замінивши стильною капсулою. Це інтерактивне віконце, в області якого з'являється повідомлення, а також сповіщення про телефонні дзвінки.
  • Цього року з'явився новий глибокий фіолетовий колір, який у поєднанні з алюмінієвим корпусом виглядає дуже стильно та незвичайно. Допрацювали камерний блок, зробивши його більш досконалим.
  • Любителі селфі відзначили чудову якість знімання на фронтальну камеру. Це стало можливим завдяки використанню спеціального автофокусу, який фіксує свою увагу на деяких частинах обличчя. Це дозволяє деталізувати знімок, але приховати недоліки.

Переваги та характеристики iPhone 14

Це чудовий пристрій для людей, які шукають телефон, що працює максимально довго без підзарядження. Наразі є кілька можливостей для заряджання нового iPhone 14: звичайна магнітна зарядка, а також стандартний роз'єм. Розробники суттєво постаралися та додали додатково лінзу, що дозволило покращити якість зображення. Крім того, у блок камер вмонтувати спеціальну діафрагму, яка працює на кшталт магніту, що приваблює світлові промені. Завдяки цьому суттєво покращилася якість знімання у нічний час. Діафрагма захоплює світло та направляє його на людину або героя ролику.

Проте удосконалили не лише блок камер, але й програмне забезпечення, що також дозволило суттєво покращити якість знімання та фото. Це чудова новина для власників YouTube каналів, які полюбляють створювати контент чудової якості. Завдяки використанню сучасного iPhone 14 вдасться виконувати декілька завдань одночасно. Такий пристрій дозволяє не лише знімати ролики, але й монтувати їх.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео