Принципи роботи та сфера використання електростанції EcoFlow

Новини компаній

В умовах нестабільності постачання енергоресурсів, багато жителів мріють забезпечити себе резервними джерелами живлення. Одним з таких джерел є портативні електростанції, що можна знайти за посиланням.

Це принципово нові прилади, які представляють собою акумулятори з надзвичайно великою ємністю. Це стало можливим завдяки розробці спеціальної технології, яка наразі використовується найбільш прогресивними компаніями.

Чим портативна електростанція відрізняється від генератора?

Одними з найбільш популярних резервних джерел живлення можна вважати генератори, які працюють від палива. Наразі використовуються прилади, живлення яких здійснюється за допомогою дизельного палива, керосину та бензину. Проте назвати такі джерела живлення екологічними надто важко. Їх неможливо розмістити у квартирі, через величезну кількість вихлопних газів, що виділяються після згоряння палива. Щоб забезпечити живлення в середині кімнати, не витрачаючи грошей на паливо, можна використовувати у якості резервного джерела живлення портативні електричні станції.

Це прилади, заряджання яких може здійснюватися декількома методами:

  • З використанням сонячної батареї, яку також можна знайти на сайті norfin. Таким чином, здійснювати зарядження електростанції можна без доступу до електромереж. Це чудовий варіант, коли людина знаходиться в чистому полі або на великій віддаленості від населених пунктів.
  • Від автомобільного акумулятора. Варіант підходить у випадку, якщо немає інші можливості виконувати зарядження електростанції.
  • Від звичайної розетки електропостачання. Цей спосіб зарядження є одним з найпростіших та найшвидших, тому що зарядити прилад на 100% можна всього за 80 хвилин.

Сфера використання портативної електростанції EcoFlow

Насамперед це чудовий варіант для мандрівників, а також туристів, що мріють відпочивати вдалині від населених пунктів та людей. Проте використання електростанції дозволить не відмовлятися від благ цивілізації. Використовуючи EcoFlow, можна приготувати їжу, запустити портативний невеликий холодильник, який збереже продукти харчування.

Наразі станція найбільш популярна серед військових, бо дозволяє виконувати зарядження одразу декількох приладів. Від електростанції EcoFlow можна заряджати 9 мобільних телефонів або інших приладів електроніки. Це можуть бути акумулятори для безпілотників, планшети, ноутбуки. Прилад екологічно чистий, не забруднює навколишнє середовище та має велику кількість способів зарядження. Саме цей прилад стане чудовим резервним джерелом електроенергії.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео