Орест Сарматський

Тернопільським посадовцям роз’яснили все про податки

795C626F-E93E-4D33-814D-6FD503228183

Програма «U-LEAD з Європою» провела вебінар для громад Тернопільської області щодо процесу встановлення і регулювання місцевих податків і зборів.

Про це йдеться у пресрелізі Тернопільського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою», повідомляє Укрінформ.

На онлайн-захід прибули близько 40 посадових осіб місцевого самоврядування, представників місцевих фінансових органів та головних розпорядників коштів місцевих бюджетів з тернопільських громад.

- Роль місцевих податків та зборів з кожним роком зростатиме і надзвичайно важливим є розуміння процесу підготовки рішень про встановлення місцевих податків і зборів та проведення пов’язаних із цим регуляторних процедур, - додали у Тернопільському регіональному офісі.

Радник регіонального офісу Сергій Триюда під час заходу розповів про відповідне законодавство та податкові новації й культуру поводження з місцевими податками, а також про пошук резервів збільшення податкових надходжень.

Нагадаємо, що програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян та розширює можливості громад.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео