Ростислав Фук

«Хороший сім’янин, люблячий батько»: на Тернопільщині попрощалися з 41-річним Героєм (фото)

Воював Іван Шевченко ще з 28 лютого 2022 року. Світла пам’ять

Підволочиська громада попрощалася із загиблим воїном – старшим солдатом 68-ї окремої єгерської бригади ЗСУ, Іваном Шевченком. Про це повідомили у пресслужбі громади.

Герой, якому в жовтні мало б виповнитися 42 роки, загинув на Луганщині, героїчно виконуючи бойове завдання. Воював Іван Шевченко ще з 28 лютого 2022 року.

Церемонія прощання за загиблим захисником розпочалась біля пам’ятника Ангела Хоронителя, пізніше кортеж з тілом воїна прибув до рідної домівки, опісля чин поховання продовжили у Свято-Троїцькому соборі.

В останню путь, загиблого захисника провели його сім’я, рідні, побратими, жителі громади.

Знайомі Івана згадують, що він був веселим, доброзичливим,  завжди був готовий допомогти. Його запам’ятали  як, хорошого,  сім’янина, люблячого батька, хорошого сина та брата, доброго господаря та сильного і відважного воїна Наш Герой віддав своє життя, захищаючи Україну, українську землю, родину. Сьогодні, зі згорьованими дружиною, синами та матір’ю, сумують рідні, знайомі, його побратими, сусіди, уся громада. Відважний, незламний та хоробрий воїн назавжди залишиться в пам’яті кожного з нас.

Під супровід духового оркестру та з усіма військовими почестями поховали воїна на місцевому кладовищі біля воїнів-земляків, які теж віддали своє життя за Україну.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Івана Шевченка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 27 серпня у селі Котів Саранчуківської громади сотні людей в останню путь провели захисника Миколу Поглода.

Читайте також: Загинув на День Незалежності: на Тернопільщині поховали командира батальйону

 

Фото Підволочиської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео