Хто ховається по той бік соцмережі, розповість кременецький письменник

тенета1

Презентація соціального детективу «Тенета» молодого кременецького письменника Віктора Янкевича спершу відбудеться у тернопільській книгарні «Є» 13 лютого. У рідному місті книгу представлять у Центральній бібліотеці ім. Юліуша Словацького 16 лютого.

«Тенета» розповідає про безпеку та небезпеку соціальних мереж, про вічну проблему непорозумінь між поколіннями, про те, хто або що може ховатися по той бік екрану, і не тільки.

На своїй сторінці у Фейсбук Віктор Янкевич повідомив, що уже отримав книгу із друку.

«Поспішаю поділитися з вами чудовою новиною. Вчора ввечері я вперше взяв до рук свою книгу «Тенета». Вперше відчув запах книги. Доторкнувся до обкладинки і полистав сторінки. Не можу точно передати ті емоції, які при цьому відчув. Це для мене щось нове і я ніяк не можу звикнути».

тенета
тенета

Віктор дякує людям, які найбільше його підтримували у процесі написання книги.

«Хочу подякувати своєму наставнику і другу Сергію Синюку за терпіння, влучні поради і настанови, за безцінну допомогу і витрачений час. Також величезне дякую коханій дружині Анічці за любов, підтримку і розуміння, особливо тоді, коли треба було працювати у вихідні і залишатися після роботи до дев'ятої, а інколи і десятої вечора» – написав Віктор Янкевич.

Фото зі сторінки Віктора Янкевича у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео