«Хтось молився, хтось плакав, хтось тримав кулаки», - як небайдужі тернополяни рятували потопельника

67264907_2362014690546863_1722198881158037504_n

Учора, 28 липня, більше двадцяти людей протягом хвилини часу зібрались у воді аби рятувати хлопця, який потонув у тернопільському ставі на пляжі «Циганка». Тіло потопельника витягли з водойми проте врятувати йому життя так і не вдалося. Хлопцеві було лише 28 років.

Про небайдужість людей, які гуртом рятували потопельника розповів тернополянин, який став свідком події та долучився до пошуків.

- Стрибнувши швидко у воду я дізнався, що потонув хлопець, який купався зі своїм другом, - пише у соцмережі Юра Надра. - Я стрибнув орієнтовно п'ятим,  до хвилини часу нас у воді було більше двадцяти. Люди виявились небайдужими... Нирнув навіть чоловік, який одружувався і був на фотосесії. Пошуки тривали більше 10-ти хвилин. Ми взялись за руки, зробили ланцюг і синхронно ниряли доторкаючись дна.

За лічені хвилини приїхали рятувальники, які за допомогою човна витягнули тіло на берег, де очікували працівники екстреної медичної допомоги. Протягом декількох хвилин медики боролись за життя хлопця, проте ъхны зусилля були вже марними.

- ДРУЖЕ, ПОДРУГО, БРАТЕ, СЕСТРО!!! Задай собі питання, а чи ти готовий постати сьогодні перед Господнім лицем щоб зробити звіт за прожитий час? Чи перебуваєш в стані освячуючої ласки? Чи не ображаєшся на когось, чи хтось на тебе за безглузді витівки? Життя Дароване Богом одне... Бережіть його... Будьте обережні на воді, в дорозі, чи будь-де-інде.... Хай Береже вас Господь, - додає Юра Надра.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео