Віра Олександрович

Хворих на COVID-19 шукали навіть у Тернопільській обласній раді (фото)

Овчарук2

У голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука, його першого заступника Василя Деревляного і працівників виконавчого апарату найвищого представницького органу краю COVID-19 наразі не виявили. 

Про це повідомили на сайті обласної ради. Нагадаємо, у голови обласної держадміністрації Володимира Труша – запалення легень на тлі коронавірусу. Тож медики у «білому домі», що на вул. Грушевського, 8, провели епідрозслідування.

Овчарук1
Овчарук1

Відтак керівники обласної ради і частина працівників виконавчого апарату були зазначені як контактні особи. Тим паче, 20 серпня на сесію збиралися обласні депутати і Володимир Труш там також був. Згідно зі стандартами медичної допомоги при виявлених випадках коронавірусної хвороби, фахівці відразу провели обстеження усім контактним методом ПЛР. Інфікованих поки що не виявили. Саме тому, напевно, голова обласної ради Віктор Овчарук поїхав передавати у Більче-Золотецький навчально-виховний комплекс сертифікат на новий харчоблок для шкільної їдальні. Так він вирішив відзначити зі школярами День Знань.

Овчарук3
Овчарук3

До речі, про свою недугу вже написали чимало відомих краян. Зокрема, захворіли голови районних держадміністрацій у Чорткові і в Борщеві. Міський голова Тернополя Сергій Надал також – на самоізоляції, працює вдома.  

Фото з сайту обласної ради 

Вибір читачів за тиждень

Відео