Капітан ФК «Зоря» повернувся до тренувань

33747768_1865533560174261_684673900730122240_n

Після відновлення від травми, повернувся на поле капітан хоростківської «Зорі» Олександр Нетеча. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Як йдеться у статті, саме він голом із штрафного з лінії карного майданчика поставив крапку в матчі 5-го туру групи «Б» першої ліги чемпіонату Тернопільської області з ФК «Ланівці ОТГ-Стандарт». Сам поєдинок завершився впевненою перемогою хоростківчан – 3:0.

Перший гол у зустрічі на рахунку Михайла Побережника, котрий зумів відзначитися вже на третій хвилині. Він у штрафному майданчику виявився найспритнішим після навісної передачі Богдана Городового і від рекошету головою перекинув м'яча через голкіпера лановецької команди Павла Боровика. А на 33-й хвилині Тарас Рикуник із центру поля віддав передачу на Михайла Побережника, той бачучи набігаючого Петра Сокола, пропустив м'яча, вивів Петра віч-на-віч з голкіпером, який шансів воротарю не залишив (2:0). І у третьому голі знову взяв участь Михайло Побережник, котрого захисники зупинили із порушенням правил на лінії карного майданчика. Майстер стандартів Нетеча не схибив, поціливши без шансів для голкіпера у «дев'ять» балів (3:0).

Фото з допису

 

Вибір читачів за тиждень

Відео