Оксана Бучко

Керівник обласної організації «За майбутнє» - ветеран АТО та власник торгової марки «Флорія»

120847103_172843211115304_4756285087501388878_o

Керівника обласної організації «За майбутнє» Володимира Болєщука знають та поважають на Тернопільщині. Він у 2015-му році пішов добровольцем у батальйон «Тернопіль». На початку пандемії був керівником Гуманітарного штабу по боротьбі з коронавірусом. Володимир Болещук є підприємцем, власником торговельної марки «Флорія».

Сім фактів про Володимира Болєщука публікує група «Тернопільщина За майбутнє»:

1.Народився і зростав у Тернополі – в мікрорайоні Кутківці. Змалку батько передав сину любов до музики. Був активним учнем і старостою у старших класах. З уроків найбільше любив математику. У шкільні роки марив футболом, мріяв стати футболістом.

2.Вищу освіту здобув у ТНЕУ (тоді ТАНГ), вивчав економіку та управління. Згодом отримав диплом магістра з державного управління. У студентські роки був капітаном футбольної команди.

3.Після вишу зробив успішну кар’єру у держслужбі. Пройшов шлях від головного спеціаліста відділу субсидій Тернопільської РДА до начальника головного управління з питань сім’ї, молоді, спорту і туризму Тернопільської ОДА. Працював у команді Сергія Надала начальником управління ЖКГ, благоустрою та екології Тернопільської міської ради.

4.Два роки працював у команді Івана Чайківського заступником гендиректора компанії «Агропродсервіс». Займався волонтерською діяльністю. У 2015-му пішов добровольцем у батальйон «Тернопіль». Упродовж року ніс службу на Донбасі. Там зрозумів, що захищати Батьківщину має кожен, хто вірить у майбутнє свого народу. Нині з гордістю може сказати своїм дітям, а згодом і внукам, що був на війні, аби вберегти Україну, аби наші нащадки були не рабами, а господарями на рідній землі.

5.Володимир Болєщук нагороджений Орденом «За Заслуги» третього ступеня, номінант публічного рейтингу «100 кращих тернополян-2015». З початку пандемії був керівником Гуманітарного штабу. За зібрані кошти шили захисні костюми, купляли маски, респіратори, рукавиці та передавали в усі медзаклади області.

- Біда, яка прийшла, дала можливість багатьом подумати, переосмислити своє життя, - вважає він. - Тоді ми розуміли, що основне наше завдання – захистити медика, який на передовій з коронавірусом. Інакше не зможемо боротися з цієї страшною недугою.

6.Нині Володимир Болєщук - приватний підприємець, керівник мережі квіткових магазинів «Флорія». Разом з дружиною Оксаною займається гуртово-роздрібною торгівлею квітів. Вирощують троянди, гладіолуси, півонії, хризантеми. Володимир, як і більшість українських підприємців, мріє, що врешті в державі запрацюють механізми підтримки місцевих виробників. Бо опустити руки – це здатись, а він вірить, що українці варті кращого майбутнього.

7.Має сина Івана-Ростислава та доньку Соломію. Вони - студенти. Син за порадою батька обрав технічний фах. Під час навчання у Франції організував «Пласт» для українських дітей і вчить їх української історії, культури, закликає пам’ятати і шанувати свою Батьківщину. А дочка співає у хорі української церкви у Франції. Нині діти, каже Володимир, дорослі, знають чого прагнуть, ними він пишається.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео