Божена Волинець

Книгу тернопільської письменниці видали шрифтом Брайля (фото)

image (1) (1) (1)

Відтепер книга тернопільської письменниці Валентини Семеняк «Булочка… для Бога» доступна шрифтом Брайля. 

- Отримала свою «Булочку для... Бога», але вже в іншому обрамленні, і з іншим розміром. Набрана шрифтом Брайля. Уклінно дякую за народження цієї книги Ганні Серпутько, і всім-всім, хто причетний до її створення. Білі чисті сторінки з випуклими рядочками. Дивні відчуття від дотику до них...«Бабусю, але ж тут нічого немає!» - вигукнула внучка, перегорнувши сторінку ...., - пише у Фейсбуці авторка.

Pasted into
Pasted into

Оригінал книги вийшов друком  у  видавництві  «Горлиця» ще у 2015 році.  «Булочка для… Бога» – це дванадцять духовних оповідок. Як зазначено в анотації, «сьогодні багатьом з нас бракує добрих почуттів… Духовні оповідки, які пропонує письменниця Валентина Семеняк у своїй новій книзі «Булочка для… Бога», – це ключик до трансформації наших сердець». 

- Це окрема містична історія, яка принесла мені багато емоційних переживань. Так, тоді я болісно відреагувала, коли в одному з храмів Тернополя «жіночка» відмовилася взяти невеличку книжечку у церковну крамницю для продажу. Вона так і сказала: «А я що з неї матиму?»... Вона не зрозуміла, що мова була не про матеріальні кошти, а про духовні скарби. Я обов'язково розповім цю історію згодом. Та на все свій час, - зазначила  у дописі письменниця.

Валентина Семеняк родом із Черкащини. Член Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України. Лауреат,  дипломант та переможець багатьох Всеукраїнських та міжнародних літературних конкурсів.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео