Віра Олександрович

Коловий рух буде на ще одному перехресті у Тернополі (карта)

Дорога

На перехресті вулиць Митрополита Шептицького і Степана Будного у Тернополі змінять організацію дорожнього руху.

Як повідомили на сайті міської ради сьогодні, 6 липня, це потрібно з метою уникнення заторів та зменшення завантаженості двох важливих доріг, що поруч із Тернопільським ринком та автостанцією. Зокрема, круговий рух транспорту влаштують на перехресті Шептицького-Будного. Причому на тій ділянці вже тривають підготовчі роботи.

Нагадаємо, це – не перше перехрестя у нашому місті, де вирішили облаштувати коловий рух. Не таз давно зміни у схему руху внесли на Шептицького-Оболоня і Корольова-Купчинського, а також – в інших місцях.

У міській раді повідомили: «У зв’язку з ремонтними роботами на цій ділянці вимкнуть світлофори і на час роботи майстрів рух транспорту буде ускладнений...». Тому до водіїв звернулися із проханням бути уважними і завчасно обирати маршрути руху.

Нагадаємо, у Тернополі триває масштабний ремонт об’їзної, що входить до складу траси М-30 «Дорога Єдності». Зокрема, цими днями там влаштовують верхній шар асфальтобетонного покриття на ділянці від Гаївського мосту до Ватрівської розв’язки.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео