Колишній в’язень з Тернополя знову взявся за своє

мак

Чоловік потрапляє в поле зору поліцейських стабільно, і вже майже 15 років стоїть на обліку в наркодиспансері. Тернополянин неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини, зберігання, розповсюдження наркотиків та утримання наркопритонів. Не встиг оговтатися після вязниці, як його знову затримали.

На цей раз правоохоронцям вдалось вилучити у тернополянина три з половиною кілограми макової соломки та десять грам опію. Наркотичну сировину він зберігав у власній домівці.

- За словами тимчасово виконуючого обов'язки керівника підрозділу протидії наркозлочинності УКП ГУНП в Тернопільській області Михайла Димиди, до них неодноразово надходили скарги від невдоволених мешканців будинку, де жив наркоман. Люди жалілися на різкий специфічний запах з квартири, на розкидані у під'їзді шприци та сторонніх підозрілих людей біля будинку, - розповідають у відділі комунікації НП Тернопільської області.

24 січня відповідно до рішення суду правоохоронці здійснили обшук у помешканні залежного та вилучили макову соломку і опій. Всю сировину передано на аналіз до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

- В поле зору поліцейських підозрюваний потрапляє не вперше, - розповідає Михайло Димида.

Зараз триває перевірка причетності чоловіка до скоєння інших злочинів та незаконного збуту наркотиків. Після експертизи вилученого поліцейські звертатимуться до суду, з метою обрання міри запобіжного засобу.

Про факти незаконного збуту, вживання чи виготовлення наркотиків варто повідомляти за адресою: Тернопіль, вул. Валова, 11, каб. №907 або за тел. (0352) 27-13-81, 27-17-27. Анонімність гарантується.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео