Ростислав Фук

Командира з Тернополя нагородили орденом Богдана Хмельницького

Олександр Жизномірський – знаний у Тернополі музикант, учасник відомих гуртів. Щирі вітання

Орденом Богдана Хмельницького III ступеня нагородили лейтенанта з Тернополя Олександра Жизномірського. Про це чоловік повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Олександр служить у 43 окремій артилерійській бригаді. Весь минулий рік пробув зі своїм підрозділом на сході у різних гарячих точках. Допомагали утримувати позиції під Бахмутом та Сіверськом, а також штурмувати лінію Кліщіївка-Курдюмівка.

Служу в ЗСУ півтора з хвостиком роки. Цей час був різним, щось будував, щось ламав. Але незмінним залишились люди, котрі мене завжди підтримували, і без яких не уявляю якби я справився. Ця нагорода - це відзнака для моїх побратимів та близьких на яких завжди міг покластись. Дякую Богу, служу українському народу, – написав захисник.

До слова, Олександр Жизномірський – знаний у Тернополі музикант, бас-гітарист гуртів «Хвилі», «Ті, що падають вгору», «litCORE», Mr. Freeman. Разом зі своїми проєктами записав низку альбомів, виступав на фестивалях «Захід», «Файне Місто», «Ї» тощо.

Колектив Терену щиро вітає Олександра Жизномірського з заслуженою нагородою, бажає міцного здоров’я та якнайшвидшої Перемоги.

Фото Олександра Жизномірського та благодійного фонду «Musicians Defend Ukraine»

Вибір читачів за тиждень

Відео