Компанія «Агропродсервіс» долучилася до святкування Першого дзвоника у селах, де обробляє землю

агропродсів

Вчора, 1 вересня, представники компанї, філій та підприємств-партнерів взяли участь в урочистих лінійках з нагоди свята Першого дзвоника в селах, де компанія обробляє землю. Особливу увагу приділили школам, в селі Настасів та Лозова, які відзначають 70-ти та 30-ти літні ювілеї.

732952e54a1c240d79241af001252d29
732952e54a1c240d79241af001252d29

З нагоди свята Настасівській школі від імені компанії подаровано новий, сучасний комп’ютер. Чотирьом дітям Настасівської школи генеральний директор компанії Іван Чайківський вручив грошові премії за те, що під час літніх канікул діти допомагали своїм батькам, які працюють в компанії, пише agroprodservice.

«Вже 18 років наша компанія дарує учням Настасівської школи, яка вже стала мені рідною, канцелярські набори, які першокласникам  точно пригодяться для навчання. Маю щиру віру, що діти, які народжені вільними, стануть тим новим поколінням, яке змінить та прославить Україну на весь світ!», – каже генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

Школа в Лозовій теж отримала подарунок від “Агропродсервісу”. Разом з Байківецькою громадою, куди входить село Лозова, виготовили проект та замостити бруківкою шкільне подвір’я, а директор підприємства-партнера ТОВ “Дружба” Наталія Янкевич вручила іменні стипендії п’ятьом найкращим учням, батьки яких працюють в структурах компанії “Агропродсервіс”. Першокласники ж отримали учнівські подарункові набори для навчання.

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

Вибір читачів за тиждень

Відео