Компанія «Агропродсервіс» урочисто підбила підсумки 2016-го року (відео)

Агропродсервіс

Урочистості із нагоди підбиття підсумків роботи компанії «Агропродсервіс» провели сьогодні, 30 грудня, в обласній філармонії. На дійство зібралися працівники підприємства та керівництво.

- Рік закінчуємо з дуже прекрасним настроєм. Я вважаю, що це один із найкращих наших років. Для нас було багато значимих подій в період 2016 року, тому настрій сьогодні прекрасний. Я радий, що сьогодні такий великий колектив в цьому прекрасному приміщенні. І ми можемо сьогодні підвести підсумки роботи нашої компанії, - сказав генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

Компанія «Агропродсервіс»  уже тривалий час займає передові позиції в аграрному секторі економіки України. Працівники докладають чимало зусиль, аби підприємство продовжувало свою роботу та давало високі і стабільні результати.

[embed]https://youtu.be/vpi7HJsmoR8[/embed]

- Якщо підсумувати результати року, то ми задоволені. Ми отримали в цьому році більше зерна озимої пшениці, аніж в минулому. Ми отримали майже 70 центнерів ярового ячменю, добрі показники по озимому ячменю. А також  ми отримали непоганий результат по ріпаку, більше трьох тонн з гектара землі. Звичайно, трошки постраждали пізні зернові культури, це кукурудза і соя. Але загалом це рентабельно,- повідомив директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Під час дійства окремі працівники, підрозділи  та підприємства-партнери отримали нагороди, премії, відзнаки та інші достойні подарунки за високі здобутки та плідну працю. 11 керівників напрямків в компанії отримали новенькі службові автомобілі. Серед них був і Василь Гамрач.

- Компанія «Агропродсервіс» дає абсолютно всім своїм працівникам, незважаючи на те, чи це звичайний працівник, чи керівник відділу, всі можливості для росту. І мені приємно сьогодні бачити, що молоді люди, багато із яких приходили практикантами на підприємство, сьогодні доросли до керівників відділів. І сьогодні вони отримують за це відповідні дивіденди, які залежать від того, що вони вкладають у свою роботу, - сказав директор підприємства «Агропродчервіс-Ярчівці» Василь Гамрач.

Окрім того, серед нагород були корпоративні годинники з логотипом підприємства, унікальні срібні та золоті відзнаки «Патріот компанії». Загалом їх отримали понад 25 працівників.

- Є ціла команда людей, які досить активно і продуктивно працювали цілий рік. Тому я вважаю, що це колективна така нагорода, і заслуга тих людей, які власне докладалися до реалізації тих завдань, які ставило керівництво, - повідомив юрист консультант ПАП  «Агропродсервіс» Володимир Мужевич.

Для працівників компанії виступили ансамблі «Надзбручанка» та «Візерунок»,  народний артист України Гриць Драпак та Ігор Яснюк.

Керівництво компанії привітало усіх присутніх із Новим роком та Різдвяними святами.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео