Віра Олександрович

Кому ж дістануться дві нових квартири у Тернополі (фото)

Незабаром хтось із тернополян зможе отримати квартиру від міської ради. Можливо, це – сирота або представник іншої категорії незахищених, які потребують поліпшення житлових умов. Хтозна…

Проект рішення «Про надання згоди на прийняття квартир до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади» вже оприлюднили на сайті мерії. Автор цього документу – начальник Відділу квартирного обліку та нерухомості Тетяна Басюрська.

Будинок2
Будинок2

Саме вона проситиме депутатів погодити безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади Тернополя квартир за адресою: вул. Вояків дивізії «Галичина», 26:

- №27, загальною площею 38,6 кв. м, житловою площею 13,9 кв. м;

- №20, загальною площею 36,2 кв. м, житловою площею 12,6 кв. м.

Будинок
Будинок

Затвердити акти прийняття-передачі квартир повинні на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради. Контроль за виконанням цього рішення покладуть на постійну комісію міської ради із питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності (голова – Галина Гевко).

Нагадаємо, на 33-й сесії 5 квітня сталося чимало цікавого (читайте про це - ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ). Коли це засідання закривали, міський голова Сергій Надал зауважив, що наступного разу депутати зустрінуться вже у травні.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео