Орест Сарматський

Комунальники Тернополя дякують сумлінним споживачам

Попри війну, дисципліновані мешканці Тернополя вчасно розраховуються за використану воду

Працівники «Тернопільводоканалу» висловлюють вдячність жителям обласного центру, які навіть у воєнний час не забувають вчасно оплачувати рахунки за надані послуги.

Про це повідомляє пресслужба підприємства.

– Не всі роботи, що виконує в ці дні КП “Тернопільводоканал”, з огляду на воєнний стан, можемо озвучувати, але будьте певні: працюємо разом з вами задля якнайшвидшої та переконливої Перемоги над ворогом! І щиро дякуємо тим споживачам, які, незважаючи на складну ситуацію в країні та невизначене майбутнє, оплачують надані послуги, не забувають подавати показники й підтримують наших працівників на місцях аварій добрим словом, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що за тиждень, який минає, крім поточних робіт з обслуговування обладнання й механізмів, працівники КП “Тернопільводоканал” прочистили 55 заторів та промили гідромашиною 690 метрів каналізаційних мереж, усунули 6 пошкоджень на зовнішніх водопровідних мережах, відремонтували помпове обладнання на одній зі свердловин Тернопільського водозабору.

Крім того, спеціалісти локалізували 50 аварійних ситуацій на внутрішніх мережах у житлових будинках у вихідні дні й нічний час, відремонтували низку технологічного обладнання.

Фото: «Тернопільводоканал»

Вибір читачів за тиждень

Відео