Віра Олександрович

Комунальним майном у Тернополі тепер опікується колишній податківець

Сергій Ковдриш очолив Тернопільське міське управління обліку та контролю за використанням комунального майна. Натомість Іван Поливко, який часто доповідав на сесіях міської ради, так і залишився заступником.

Нагадаємо, колишній начальник цього управління Володимир Мединський помер 26 листопада 2020 р. Відповідно, довелося робити кадрові зміни.

Ковдриш
Ковдриш

Як йдеться у повідомленні на сайті міської ради, Сергій Ковдриш народився 27.08.1974 р. у Тернополі. У 1991 р. закінчив Тернопільську середню школу №2. Із 1991 р. до 1995 р. навчався у Тернопільській академії народного господарства (тепер - ЗУНУ), яку закінчив із відзнакою. Із 1995 р. до 2012 р. працював в податкових органах Тернопільської області, причому пройшов шлях від державного податкового інспектора до першого заступника начальника Тернопільської ОДПІ. Зауважимо, міський голова Тернополя Сергій Надал працював у міській ДПІ на посадах від державного податкового інспектора до начальника управління із липня 1994 р. до вересня 2005 р. До того ж, вони із Сергієм Ковдришем – майже однолітки.

Із 2012 р. до 2014 р. Сергій Ковдриш працював на посаді директора комунального підприємства Тернопільської міської ради «Екоресурси». Із 2014 р. до 2015 р. був радником міського голови, а також – головним спеціалістом відділу оренди та обліку комунального майна управління обліку та контролю за використанням комунального майна.

Із 29.05.2017 р. до грудня 2020 р. Сергій Ковдриш обіймав посаду директора «Євроекотранс-груп». Відтоді працював на посаді начальника управління обліку та контролю за використанням комунального майна. Тепер – очолив управління.

Фото авторки і сайту міської ради 

Вибір читачів за тиждень

Відео