Оксана Бучко

Корпорація Microsoft визнала експертом вчительку з Тернопільщини

42477660

Визнання від корпорації Microsoft отримала вчителька із Борщева, що на Тернопільщині, Ольга Саламаха. Це друга нагорода педагога від корпорації. У 2011 році  пані Ольга перемогла у конкурсі «Вчитель-новатор». Про свій секрет успіху вчителька розповіла на teg.com.ua.

- Все дуже просто – це бажання вчитись протягом усього життя, щоб було з чим йти до дітей, мотивувати їх до навчання, творчості, - каже Ольга Миколаївна. - А ще потреба спілкування з інноваційними колегами всієї України та світу з метою створення освітнього середовища, де б кожній дитині було комфортно. Сучасними технологіями та освітніми методиками я цікавилась давно, пробувала себе у різних напрямках, знайшла багато друзів, з якими цікаво та корисно спілкуватись та займатись саморозвитком. Здобутків було багато, особливо запам'яталась перемога у конкурсі «Вчитель-новатор» від Microsoft у 2011 році. А нещодавно колеги запропонували спробувати свої сили у конкурсі міжнародного рівня. І ось кілька тижнів тому я дізналась, що отримала статус вчителя-експерта Microsoft. Для мене це був дуже приємний сюрприз і подарунок, особливо у переддень 1 вересня. А уявіть, як мені було приємно, коли, отримавши Сертифікат інноваційного вчителя-експерта визнаного на міжнародному рівні Innovative Educator Expert, також була запрошена на урочисту церемонію нагородження переможців GLOBAL TEASHER PRISE UKRAINE-2017 до Києва. Після усього цього працювати хочеться ще більше. Ти розумієш, що твоя робота приносить плоди і користь, що тебе цінують.

s45053499
s45053499

Програма «Вчитель-експерт» впроваджується в Україні корпорацією Microsoft протягом 5 останніх років. За цей час вчителями-експертами стали 148 вчителів з різних куточків нашої країни, які активно впроваджують у своїй діяльності новітні технології.

Фото teg.com.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео