Кошти з тернопільського фестивалю підуть на транспорт для волонтерів

3(576)

За частину виручених коштів на фестивалі «Співоче поле. Тернопіль» організатори дійства хочуть придбати для тернопільських волонтерів автомобіль.

13-14 травня у парку Національного відродження під егідою Ліги підприємців «Українська справа» пройде грандіозне мистецьке дійство, приурочене Дню Матері. У ці дні в парку відбудуться благодійні ярмарки, працюватимуть торгові павільйони та намети. Тож організатори вирішили за усі благодійні пожертви тернополян і гостей міста та за частину виручених за час торгівлі на «співучці» коштів придбати для волонтерської групи «Схід та Захід – єдині» транспортний засіб.

Урочисте вручення ключів від буса планують провести у заключний день мистецького фестивалю.

За словами голови правління Ліги підприємців Михайла Ратушняка, волонтери неодноразово скаржилися на відсутність транспорту, яким можна доставляти зібрану від краян гуманітарну допомогу нашим бійцям на Схід.

Нагадаємо, раніше Лігою підприємців «Українська справа» було придбано автомобіль для  легендарного батальйону «Київська Русь» - броньований ГАЗ-53, який виконує свою місію на передовій разом з хоробрими українськими вояками.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео