«Кременецьке задзеркалля» показав креативний фотохудожник (фото)

левандовський3

Презентація збірки поезій та відкриття фотовиставки одного автора одночасно відбулися у Кременці. У літературно-меморіальному музеї ім. Ю.Словацького зібралися друзі та шанувальники таланту молодого фотографа, художника та поета Романа Левандовського.

левандовський
левандовський

левандовський4
левандовський4

     

Фотопроект «Кременецьке задзеркалля» вразив гостей. Кременчани змогли побачити своє місто у дуже незвичному ракурсі. Не залишили байдужими аудиторію й вірші Романа.

«Сьогодні відвідавши презентацію Романа Левандовського у музеї-садибі ім. Юліуша Словацького у Кременці, я почула неповторний гумор, цікаві репліки, музику, але трохи інший погляд на світ, уже сформованого митця. Роман поєднав ролі ведучого, режисера дійства, барда і фотомайстра, адже кругом були представлені його незвичайні роботи… підіть і гляньте, бо я так не розповім, краще побачити, що митець побачив у кременецьких калюжах. Іноді і в них можна побачити цілий світ – твори Романа як доказ цьому. Збірка «СІNEMA» цікава та своєрідна з особливим внутрішнім світом поета та графікою із загадками», – поділилася враженнями від події колишня викладачка, а тепер шанувальниця творчості Романа Ірина Скакальська.

левандовський1
левандовський1

Друзі митця на презентації були не лише гостями, а й учасниками та активно долучились до заходу – піснями у власному виконанні.

левандовський2
левандовський2

Фото Ірини Скакальської

Вибір читачів за тиждень

Відео