Кременецькі лижники «порвали» суперників (фото)

kb_s1

З тріумфом до Кременця повернулися нещодавно лижники. На чемпіонаті України на трампліні зі штучним покриттям з лижного двоборства та зі стрибків на лижах з трампліна спортсмени здобули низку перемог та не залишили суперникам жодних шансів.

– У першому турнірі у командному спринті, до якого входили стрибки на трампліні К-75 та крос (2 чоловіки 1 км по 3 рази), усі три сходинки п’єдесталу зайняли спортсмени з Кременця. Зокрема, на першому місці була команда Тернопільської області № 1, у складі якої виступали Віктор Пасічник та Дмитро Мазурчук (КУТОР ШВСМ), на другому місці – команда Тернопільської області №2 (Олександр Шумбарець та Гребенюк Віталій - ДЦОП ЗВС), на третьому місці ще одна команда нашої області (№4), де змагались Артем Куцевич (КУТОР ШВСМ) та Валентин Ящук (ДЦОП ЗВС), – повідомляють в управлінні фізичної культури та спорту ТОДА.

Досягли успіху кременчани й у змаганнях з лижного двоборства (стрибки з трампліна К-75 м та крос на лижоролерах на дистанції 5 км).

– «Золото» у Дмитра Мазурчука та його колег з команди Тернопільської області №1, у якій виступали також Андрій Пилипчук, Віктор Пасічник та Олександр Шумбарець, і в командних змаганнях на трампліні К-75 м. На другому місці у цьому виді були представники Івано-Франківської області, а третя сходинка п’єдесталу виявилась також за кременчанами з команди Тернопільської області №2, до складу якої увійшли Артем Куцевич, Віталій Гребенюк, Іван Пилипчук та Валентин Ящук, – йдеться у повідомленні.

П’ять золотих нагород впродовж змагань здобув кременчанин Дмитро Мазурчук. Дві найвищі медалі він здобув в стрибках з трампліна  індивідуальний старт та командний виступ) і три медалі в лижному двоборстві (індивідуальний виступ, командний спринт та командні змагання).

Фото Ski Federation of Ukraine

Вибір читачів за тиждень

Відео