Тамара Коблик

«Кримський міст на біс!»: нова марка від Укрпошти вийде 4 листопада

Тираж марки складе 300 тис. маркових аркушів (2,1 млн марок). Понад 70 тис. з них уже продано за передзамовленням

Укрпошта 4 листопада випустить нову марку, присвячену вибуху на Кримському мосту. Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський у своєму телеграм-каналі.

Він зазначив, що дату для марки «Кримський міст на біс!» обрали таку, оскільки саме 4 листопада 2022 року буде 8 років 8 місяців і 8 днів із початку війни з Росією. Також Смілянській зазначив, що марка стане своєрідним привітанням для росіян із їхнім Днем Народного Єдинства.

Ми, в Укрпошті, настільки доброзичливі, що робимо подарунки навіть нашим ворогам. ... Сподіваюся, залишки сірої речовини рашистів таки возз'єднаються з реальністю і вони залишать всіх нас в спокої, а поки що ми хочемо привітати їх так, як вміємо лише ми, - написав гендиректор Укрпошти в телеграмі.

Тираж марки складе 300 тис. маркових аркушів (2,1 млн марок). Понад 70 тис. з них уже продано за передзамовленням.

Придбати марки можна буде вже 4 листопада у відділеннях та на сайті Укрпошти, а також в офіційних онлайн-магазинах Укрпошти на Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon. Там також можна буде придбати тематичні футболки, світшоти та магніти.

Марки Укрпошти продаються навіть, коли нема світла, бо несуть в собі проміння надії, що все, що на них зображено – обов’язково здійсниться, - наголосив Смілянський.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео