Віра Олександрович

Кримінальний авторитет із Росії переховувався у Кременці (відео)

Затримали_СБУ

Спецпризначенці СБУ затримали російського «кримінального авторитета», який перебував у міжнародному розшуку по лінії Інтерполу. Злочинець переховувався у Кременці, що на Тернопільщині.

Як повідомили у секторі взаємодії із ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області, правоохоронці встановили місцезнаходження і затримала «кримінального авторитета» із Російської Федерації (РФ), відомого під прізвиськом «Рома Попенок».

- Переховуючись в Україні, злочинець намагався поширити вплив російського криміналітету на територію нашої країни, - кажуть в УСБУ. - За оперативною інформацією розшукуваний обіймав у російському кримінальному середовищі високе становище і перебував у статусі «смотрящого» за Ульянівською областю РФ.

Іноземець переховувався в Україні від кримінальної відповідальності за участь у злочинній організації. Щоб потрапити у нашу державу, зловмисник використав підроблені документи, оформлені на чуже ім’я.

- Затримали злочинця за місцем його переховування у Кременці, - додають в УСБУ. - У встановленому порядку затриманого передали працівникам Національної поліції.

Наразі вирішується питання щодо застосування до затриманого екстрадиційного арешту, а також перевіряється можлива причетність іноземця до скоєння тяжких злочинів на території України.

До речі, власне момент захоплення злочинця в СБУ зняли на відео і цей сюжет можна переглянути ТУТ.

Фото надане Сектором взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео