Ростислав Фук

Курсанти тернопільського коледжу приготували понад 30 страв із картоплі

До слова, у коледж запрошують учнів, які завершують 9 клас

Під час тижня предмета зі спеціальності «Кухар» курсанти Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою приготували страви виключно з картоплі. Про це повідомив начальник коледжу Вадим Ластовицький.

Не знаєте, що приготувати в піст, нема сил на складний рецепт чи, навпаки, є натхнення зробити щось особливе?  Як добре, що у нас є картопля. Бо вона виручає завжди, особливо коли під рукою чимало перевірених рецептів. Насправді був вражений різноманіттям та для себе відкрив багато чого нового, каже він.

До слова, у коледж запрошують учнів, які завершують 9 клас.

Фото Вадима Ластовицького

Вибір читачів за тиждень

Відео