«Бабуся додавала навіть шоколад і цукерки»: у Тернополі провели майстер-клас із приготування куті (відео)
Стародавні галицькі рецепти представила народознавиця, просвітянка, одна зі співзасновниць клубу «Галицьке вариво» Ольга Чайка
Стародавні галицькі рецепти представила народознавиця, просвітянка, одна зі співзасновниць клубу «Галицьке вариво» Ольга Чайка
У народі вважають: чим багатша ця страва, тим більше щастя та добробуту чекатиме сім’ю
Секретами приготування цієї популярної різдвяної страви поділилися тернополяни
12 страв не є головними, наголошує священник. Важливо провести Святвечір у колі рідних, з молитвою та вірою в перемогу
Кожен військовий має відчути нашу підтримку, особливо у цей Різдвяний час
У наші часи різдвяна кутя – це ще й символ нескореності. Ми зваримо її, хай навіть на газовому пальнику і при свічках, каже кулінар