Літня Сеньйоріада – фестиваль спорту у Луцьку: 5 медалей – в руках теребовлянців

senioriada-09-2019-1-1

Команда із Теребовлянської громади в складі 14 учасників «Університету третього віку» відділення денного перебування Територіального центру надання соціальних послуг Теребовлянської міської ради взяла участь в ІІІ Міжнародному фестивалі Літньої Сеньйоріади, який відбувся у Луцьку.

З кожним роком фестиваль набирає обертів: коли його проводили вперше, то було лише 100 учасників, минулоріч – понад 300.

Цьогоріч у Сеньйоріаді взяли участь 33 команди з України, Польщі, Словаччини та Туреччини. Загалом – понад 400 учасників події! Завдяки цікавій ідеї масштабного комплексного спортивно-мистецького фестивалю для людей поважного віку (50+), його організатори – ГО «Центр освіти «Університет третього віку» – заручились підтримкою представників Луцької та Волинської міських рад, спортивних організацій та бізнес-партнерів. А завдяки підтримці Теребовлянської міської ради, в Сеньйоріаді цьогоріч змогла взяти участь і команда із Теребовлянської ОТГ.

На вибір учасників було запропоновано 16 видів спортивних змагань: біг, стрільба, велогонки, шахи, теніс, байдарки та ін. Загалом в командному заліку перемогла команда із міста мільйонника – Дніпра, але теребовлянська відзначилась тим, що спільними зусиллями потрапила у першу десятку!

Якщо ж говорити про особисті перемоги, то медалі до Теребовлянської громади привезли: Іван Хабінець – 1 місце в змаганнях з шахів; Богдан Кривокульський – 1 місце у дартсі та 3-тє – у штовханні ядра; Орест Горинь – 2 місце у настільному тенісі; Тарас Турчин – 3 місце у шашках, додає Тернопільська ОДА Управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео