Тамара Коблик

Люблячий син, турботливий батько: на Шумщині попрощалися з Героєм (фото)

Попрощались із захисником із синьо-жовтими стягами у руках та зі всіма військовими почестями. Вічна пам'ять

Шумська громада попрощалася із 47-річним військовослужбовцем Валерієм Ліваром, який загинув неподалік с. Опитне Покровського району на Донеччині. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Віддати останню шану та висловити вдячність захиснику прийшли жителі села, представники влади, військові побратими та сотні мешканців громади. У Свято-Георгіївської каплиці с. Цеценівка священнослужителі помолилися за упокій душі воїна, який віддав власне життя за майбутнє нашої держави.

Рідним загиблого вручили прапор та Грамоту пошани і скорботи як пам’ять про Героя. Попрощались із захисником із синьо-жовтими стягами у руках та зі всіма військовими почестями.

Валерій був дуже щирим і світлим, готовим прийти на поміч у будь-який момент. Люблячий син, турботливий батько, добрий, щирий, надійний друг та побратим. Всі, хто знав Валерія, розповідають, що позитивнішої та кращої людини за нього не знають. 

Вчора, 21 жовтня, у Шумській громаді було оголошено днем жалоби за загиблим військовим.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Валерія Лівара з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, у Тернополі поховали 24-річного воїна полку «Азов».

Фото зі сторінки Шумської громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео