Тамара Коблик

«Лють”, “Рубіж”, “Спартан”: на Тернопільщині триває набір у добровольчі батальйони МВС

До «Гвардії наступу» вже подали заявки понад 8 тисяч добровольців зі всієї України

Менше тижня триває набір у добровольчі штурмові батальйони, у рамках національної кампанії “Гвардія наступу”. За цей час десятки добровольців звернулись у Центри надання адміністративних послуг та особисто до начальника Тернопільської обласної військової адміністрації Володимира Труша. 

Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської ОВА.

Спеціалізовані батальйони пліч-о-пліч з військами братимуть участь в операціях зі звільнення наших територій. 

Набір триває у вісім формувань - “Лють”, “Рубіж”, “Спартан”, “Червона калина”, “Буревій”, “Кара-Даг”, “Азов”, “Сталевий кордон”. Усі вони входять у структуру МВС. 

Сформовані батальйони будуть кілька місяців проходити інтенсивну підготовку із бойовим злагодженням нових підрозділів. І лише після цього вони братимуть участь у наступальних операціях задля посилення основних сил нашої країни. 

Спілкування із добровольцями та запис у нові підрозділи структур МВС відбуватиметься у центрах надання адміністративних послуг. Там ви можете отримати усю необхідну інформацію. А також на сайті storm.mvs.gov.ua та за номером телефону 080 010 00 20.

До «Гвардії наступу» вже подали заявки понад 8 тисяч добровольців. Бригади мають стати в стрій у квітні. Про це повідомив виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко.
 
Найбільше добровольців записалося в Національну гвардію. Рекрутинг відбувається за принципом індивідуального підходу.
 

Фото Тернопільської ОВА

Вибір читачів за тиждень

Відео