Ростислав Фук

Має добру пам’ять та порається на городі: жителька Тернопільщини відсвяткувала 95-річчя

Многая літа ювілярці

Днями виповнилося 95 років найстаршій мешканці села Лозова Байковецької громади Агафії Снігур. Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Важкі роки воєнного лихоліття випали на долю пані Агафії.. Але жінка справилася з усіма труднощами. Потерпіла внаслідок операції «Вісла». Зовсім юною дівчиною приїхала у Лозову на занедбану хатину, де не було нічого: ні, де їсти, ні, де спати…Але сім’я не здавалась, а тяжко працювала, аби вижити. Ця жага до життя, оптимізм та сила духу не покидає й до сьогодні цю мужню жінку. Вона неймовірна: сильна, жвава, з почуттям гумору та неабиякою стійкістю, - йдеться в дописі.

Попри свій вік, вона має добру та світлу пам'ять, може згадати все до найменших деталей зі свого життя. Жінка має власні пару соток городу біля дому. За ним 95-річна ювілярка доглядає самостійно.

І в 95 життя триває і по-своєму прекрасне. Тільки бачити це, відчувати потрібно. І цінувати, втішатись, радіти, що Бог життя дає, – сказала пані Агафія.

Колектив Терену щиро вітає Агафію Снігур із поважним ювілеєм, бажає міцного здоров’я, мирного неба та довгих років життя.

Нагадаємо, 100-річний ювілей відсвяткувала 21 червня мешканка села Долина Теребовлянської громади Пелагія Козачок

Фото Байковецької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео