Майже 2 500 великодніх наборів подарують нужденним на Тернопільщині (відео) 

У селі Острів представники приватного підприємства «Агропродсервіс» підготували та освятили майже дві з половиною тисячі великодніх наборів.

– У ці дні підготовки до нашого величного свята Великодня компанія «Агропродсервіс» проводить акцію, таку традиційну благодійну акцію. Ми роздаємо такі продуктові набори одиноким, малозабезпеченим, потребуючим жителям сіл, де компанія обробляє землю, розповідає Андрій Баран, генеральний директор ПАП «Агропродсервіс».

photo_2021-04-28_18-54-23 (Copy)
photo_2021-04-28_18-54-23 (Copy)

У наборах є паски, ковбаса, крупи, цукор та борошно. Представники підрозділів агрокомпанії переконані, ніхто не має відчувати себе самотнім у Великдень, адже це свято добра, любові та милосердя.

Ви повезете ці благословенні вже паски і м’ясні продукти до тих людей, які цього особливо потребують. Але вони не стільки потребують їжі, хоча цього теж, як потребують нашої уваги, доброго слова. І це такий матеріальний вияв, власне, піклування про них, що вони комусь потрібні, розповідає отець Василь Баглей, священник церкви Успіння Богородиці у Козові. 

Освячені великодні набори у передсвяткові дні подарують людям похилого віку, самотнім та нужденним.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео