«Мер Кременця порядок охороняє, а дівчата йому чоботи ваксують» (фото)

ванжула1

Уже другий тиждень Кременець живе зйомками фільму. А надто центр міста. Одні мешканці, прокинувшись вранці, знаходять під своїми вікнами домовини (задіяні у зйомках) і доки починають розуміти, що то для фільму, переживають неабиякий стрес. Інші – мають нагоду бачити у якості охоронця міського голову, колишнього.

Про те, що не лише нинішній мер Олексій Ковальчук актор, а його попередник Роман Ванжула, розповіла на своїй сторінці у соцмережі facebook редактор Кременецького районного радіомовлення Зоя Карп`юк.

«Червоний. Без лінії фронту» дістався у Кременці моєї вулиці – Бориса Харчука. Прямо під вікна будинку! Пішли з внучатами розважитися. І тут дивлюся – мер. Не той, котрого вбили в Бережанах, а міський голова Кременця шостого скликання. Стоїть, порядок охороняє, дівчатка-асистентки чоботи йому ваксують... Кіно!» – пише Зоя Карп`юк.

Роман Ванжула у коментарях розказав, що збирався самостійно напастувати чоботи, якось незручно, коли дівчата. Та режисер заборонив, сказав: ніякої самодіяльності. До слова, у фільмі задіяна і дружина колишнього міського голови – Антоніна.

ванжула2
ванжула2

ванжула3
ванжула3

ванжула4
ванжула4

ванжула5
ванжула5

Фото Зої Карп`юк

Вибір читачів за тиждень

Відео