Тамара Коблик

Мешканець Тернопільщини намагався перепливти Тису, щоб потрапити до Угорщини

За можливість скупатися у Тисі чоловік заплатив 5 тисяч доларів США

Двох призовників, які хотіли незаконно перетнути кордон, затримав прикордонний наряд відділу «Вилок» Мукачівського загону. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Чоловіків, які йшли в напрямку Тиси, військовослужбовці помітили під час патрулювання. Правопорушники, помітивши прикордонників, спробували втекти, один навіть встиг стрибнути у воду, щоправда, він далеко від берега відплисти не встиг, оскільки на нього вже чекав прикордонний катер.

З’ясувалося, що плавець є жителем Одеси. Його попутника, жителя Тернопільщини, прикордонники також затримали на березі річки.

Обидва чоловіки приїхали на Закарпаття з метою незаконного перетинання кордону. Ділки, яким одесит віддав 10 тисяч доларів, а тернополянин 5 тисяч доларів і ще 5 мав віддати в Угорщині, пообіцяли, що вони зможуть безперешкодно перетнути кордон. Але чоловіки, вочевидь, не здогадувались, що їм доведеться долати кордон річкою, адже й документи і речі, які вони мали, не були додаткового захищені від промокання.

Стосовно чоловіків складено протоколи про адмінправопорушення. Наразі особи причетні до організації незаконного перетину затриманих чоловіків встановлюються.

Фото зі сторінки Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео