Мешканцям Шумської ОТГ стало легше оформити біометричні документи

1

Вже рік ЦНАП Шумської ОТГ надає послуги з оформлення біометричних документів. Досвід оформлення документів та роботи у Єдиному державному демографічному реєстрі адміністратори ЦНАП переймали у працівників міграційної служби.

Зараз шумські міграційники та адміністратори працюють у форматі «фронт-бек офіс».У 2018 році з березня по січень через ЦНАП прийнято 549 заяв-анкет на оформлення ID-картки та 1435 заяв-анкет на оформлення біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон. За три місяці 2019 року – вже прийнято 109 –ID-карток та 489 – паспортів для виїзду за кордон.

Приблизно стільки ж краян звернулося за отриманням аналогічних послуг у Шумський підрозділ міграційної служби. Відтак шумчанам стало вдвічі легше оформити біометричні документи. Взаємодія із Шумським ЦНАПом налагоджена на досить доброму рівні. Хочеться сподіватись, що їхнім досвідом скористаються й інші керівники органів, які утворили ЦНАП Тернопільської області, що дозволить покращити якість надання послуг громадянам, наблизити їх до людей, додає УДМС України в Тернопільській області.

Фото УДМС України в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео