Ростислав Фук

Михайло Діанов передав майже два мільйони донатів на лікування пораненого офіцера

Це вже не перша допомога пораненим захисникам від звільненого з полону тернополянина

Тернопільський морпіх Михайло Діанов передав 1,8 млн грн донатів на лікування важкопораненого офіцера Збройних сил України Богдана Куша. Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Більш ніж рік тому лейтенант 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Богдан Куш у боях під Ізюмом на Харківщині зазнав багатьох важких поранень. Наразі він самостійно не пересувається та потребує довгострокового лікування. Богдан знаходиться в Україні, але найближчим часом продовжить лікування та реабілітацію в іспанській Барселоні в Інституті Гуттманна, який спеціалізується на нейрореабілітації й лікуванні важких ушкоджень головного і спинного мозку.


Сподіваюсь, лікування поверне Богдана до нормального життя. Дякую вам за допомогу, яка продовжує підтримувати побратимів, – написав Михайло Діанов.

До слова, це вже не перша допомога пораненим захисникам від звільненого з полону тернополянина. Нагадаємо, 17 березня чоловік передав 400 тис. грн у фонд «Дитинство без війни». Загалом за весь час Михайло Діанов витратив уже 15,1 млн грн:

Читайте також: «Я оптимістичний оптиміст»: тернополянин Михайло Діанов розповів про пережите у «концтаборі» в Оленівці

Фото з фейсбук-сторінки Михайла Діанова

Вибір читачів за тиждень

Відео