Ростислав Фук

На Бережанщині ховатимуть двох Героїв: людей просять створити прощальний коридор

Вічна пам'ять Героям

Колона з загиблими військовими з Бережанської громади Василем Недільським та Володимиром Сошиком вирушить з Тернополя сьогодні, 20 липня, о 12:30. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова громади Ростислав Бортник.

Орієнтовно о 13:00-13:10 конвой у супроводі дістанеться до сіл Комарівка та Шибалин.

Приблизно о 13:30 20 липня на перетині вулиць Золочівська та Тернопільська у Бережанах проведуть короткий молебень, після чого конвой з тілом Василя Недільського попрямує по вул. Золочівській до свого рідного дому в село Гиновичі, де о 14 годині на рідному подвір'ї розпочнеться прощання з сім'єю а, по завершенні процесія рушить до церкви та кладовища на прощальну панахиду та військовий церемоніал.

Конвой із тілом Володимира Сошика рушить вулицею Тернопільська до рідного дому на вулиці Замкова в Бережанах,  де о 14 годині розпочнеться прощання з Героєм. Далі процесія піде вулицями Замкова та Площа Ринок до церкви Святої Трійці. Там відбудеться панахида з військовим церемоніалом, після чого попрямують на кладовище в село Рай.

Шановні краяни, думаю, кожен з нас в змозі в той чи інший спосіб гідно віддати шану нашим землякам, нашим героям. Своєю присутністю ви можете створити прощальні коридори пошани, а також долучитись до похоронної процесії. Цим ви доведете, що їхня жертовність не марна, – написав Ростислав Бортник.

О 13:00 від Школи №2 організують автобус в Гиновичі на похорон Василя Недільського.

Також буде організований транспорт від костелу до кладовища в селі Рай.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Василя Недільського та Володимира Сошика з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Героям.

Нагадаємо, тіло загиблого військовослужбовця, майданівця Василя Телішевського зустрінуть у Збаражі сьогодні, 20 липня, о 12:00

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео