На депутата, який отримав в Тернополі найбільшу підтримку, написав скаргу начальник, якого самого ледь не звільнили

94_big

Депутат Тернопільської міської ради Іван Сороколіт нещодавно втратив право називатися  свободівцем. Незважаючи на те, що він отримав підтримку найбільшої кількості виборців у порівнянні з іншими депутатами, у ВО «Свобода» вирішили, що не інтереси людей на першому місці, а інтереси партії.

Тому І.Сороколіта, І.Турського та Р.Навроцького виключили з лав політичної сили Тягнибока та намагаються схилити до складання депутатських повноважень.

unnamed (7)
unnamed (7)

До чого це призводить - знає вже вся Україна: у протистоянні тернополян та свободівських тітушок, звезених з інших міст, ВО «Свобода» стрімко втрачає рейтинг. Але це не зупиняє ініціаторів тиску на депутатів. Показуючи силу, яка часто межує з панікою, в міській раді вирішили помститися Сороколіту в кращих традиціях українського чиновництва: звільнити його з займаної посади директора КП «Тернопіль Інтеравіа». Цікаво, що причиною звільнення називають небажання Сороколіта використовувати бюджетні кошти! Подання на звільнення підписав начальник управління транспорту, зв'язку та комунікацій ТМР Ігор Мединський.

unnamed (6)
unnamed (6)

Це саме той начальник, якого депутати своїм рішенням рекомендували міському голові звільнити з займаної посади за провали в роботі громадського транспорту.

Вибір читачів за тиждень

Відео