Тамара Коблик

На Донеччині загинув 32-річний Герой з Тернополя Тарас Гондз (оновлено)

Тарас Гондз був нагороджений почесними нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ Залужного «За збережене життя». Світла пам'ять

Захищаючи Україну від окупантів, загинув 32-річний тернополянин Тарас Гондз. Його життя обірвалося 13 липня під час обстрілу у Донецькій області. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Всією громадою щиро співчуваємо рідним, близьким, друзям, знайомим захисника. Світлий спомин про нашого Героя назавжди залишиться в історії України. Вічна пам’ять! - йдеться у повідомленні.

Сумну звістку підтвердила і матір загиблого Ольга Гондз.

Немає між нами мого Тарасика....Тобі ще жити і жити... - написала жінка.

Тарас Гондз став на захист України від початку повномасштабної війни. Був нагороджений почесними нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ Залужного «За збережене життя».

Панахида за загиблим Тарасом відбудеться у п'ятницю, 19 липня, о 19.00 У Домі Печалі.

Похорон у суботу об 11.00.

Як писав Терен, військовий, студент психологічного факультету Тернопільського національного педагогічного університету Тарас Гондз захищав свою бакалаврську роботу з передової.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Тараса Гондза з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео