Анастасія Кисіль

На фестивалі у Настасові панувала особлива атмосфера (фото, відео)

IMG_6232

Настасів тепло прийняв гостей фестивалю «Коляда єднає Україну». Без перебільшень, журналісти чули лише позитивні коментарі.

- Хоч холодно, але ми всією сім’єю, - розповідає Іван. - Нам дуже весело, дуже дякуємо тим людям, які це започаткували, це дуже приємно.

IMG_6214
IMG_6214

- Дуже класна атмосфера! Навіть не відчуваємо того холоду, - говорить Христина. - Дуже весело і прикольно, всім раджу.

IMG_6211
IMG_6211

- Мені сьогодні дуже сподобалося, тут була дуже класна атмосфера і я купив славнозвісні пампухи, - ділиться із нами Роман.

IMG_6217
IMG_6217

- Дуже подобається, все гарно і весело, - каже Світлана.

1
1

 - Найбільше мене вразила сім'я з трьома дітками. Батьки привезли сюди зовсім маленьких діток і вони казали, що такого свята в своєму житті не бачили. Це була випадкова зустріч, я не знаю цих людей, але наскільки щирі враження цих людей… Діти сказали: «Ми попали в казку, ми думали, що казка є тільки в книжках». Ці емоції від дітей – це, мабуть, було найщиріше, - говорить заступник голови Тернопільської районної ради Уляна Хом’як.

Гості мали вибір, як провести час: слухати пісні та танцювати біля сцени, смакувати наїдками у зоні харчування чи придбати солодощі на благодійному ярмарку, зробити світлини на фотолокаціях, заглянути в автентичні хатини та офіс Миколая.

Ф3
Ф3

- Атмосфера панує дуже весела, люди розслаблені, - розповідає виконавча директорка Благодійного фонду «Покрова» Любов Вовк. – Вони відпочивають, ходять, купують щось на благодійному ярмарку. Сім’ями приїжджають. Я навіть подзвонила додому, сказала, що вони мусять тут бути і мають це бачити. Все світиться, відчуваєш себе як в Європі, тільки в українській Європі. Колядки, українські співи, люди в хустках, дуже затишно і радісно на душі.

Ф2
Ф2

Крім хедлайнера свята - гурту Go-А, для гостей виступали Володимир Вермінський, Гриць Драпак, Юрій Футуйма, Василь Хлистун, гурт  «Ватра» та інші українські колективи.

IMG_6228
IMG_6228

IMG_6215
IMG_6215

IMG_6231
IMG_6231

IMG_6216
IMG_6216

IMG_6212
IMG_6212

[embed]https://youtu.be/CBd2WXfg2Wo[/embed]   Фото авторки Відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео