На Лановеччині триває козацький наметовий табір «Подільсько-Волинська Січ – 2021» (фото)

231734250_1448844365500005_9144856025760959861_n (Copy)

9 серпня відбулося урочисте відкриття військово-патріотичного козацького наметового табору «Подільсько-Волинська Січ – 2021» для молоді. 

Розташований табір на території лісового масиву між селами Лисогірка та Молотків.

- Головна мета вишколу – формування національно-патріотичної свідомості і національної гідності через систему занять, змагань, ігор, побудованих на основі національно-патріотичної і військово-спортивної системи виховання, - розповідають у Лановецькій міській раді.

Впродовж 8 днів майбутні захисники Вітчизни за допомогою досвідчених інструкторів навчатимуться тактиці ведення бою, поводженні зі зброєю, надання первинної медичної допомоги та багато інших корисних знань, необхідних для збереження життя та здоров'я, як під час виконання бойових завдань, так і у повсякденному житті.

Участь у вишколі взяла молодь з різних регіонів України, а саме: Луганської, Донецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької та Кіровоградської областей.

Табір організовано Тернопільським та Хмельницьким козацтвом при підтримці органів  влади та місцевого самоврядування Лановецької громади Тернопільської області та Теофіпольської громади  Хмельницької області.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео