На «Новому зернятку» можна було спробувати справжній делікатес (фото)

1

На форумі аграрних інновацій «Нове зернятко» свою продукцію представляв Тернопільський м’ясокомбінат. Учасники та гості свята могли оглянути весь асортимент продукції підприємства: м’ясо, ковбасні та консервовані вироби, а також посмакувати комплімент-сюрприз від компанії – смажене порося.

- «Тернопільський м’ясокомбінат» є одним із структурних підрозділів «Агропродсервісу». Відповідно,  сьогодні для нас, як і для всього холдингу - це велике свято. І ми не могли пропустити можливості показати те, що ми робимо для людей. Наше підприємство це вже кінцевий пункт того, що робить наш комбінат. Ми починаємо з зерна, годуємо ним наших тварин, яких вирощуємо і потім перетворюємо їх у продукт, для наших покупців, - розповідає комерційний директор підприємства Володимир Герасимчук.

2
2

Гості заходу могли спостерігати за тим, як готується ціле порося, яким пізніше пригощали кожного, хто хотів покуштувати. Про те, як готували страву та яких правил дотримувалися при цьому, розповів технолог «Тернопільського м’ясокомбінату» Василь Костишин.

 

- Спочатку ця свиня варилася (температура до 72 градусів), щоб вона повністю проварилося м'ясо, щоб не було ніяких злоякісних організмів, які потім могли б зашкодити. Потім вона пройшла копчення і майже готове порося ми привезли на свято. Тут її потрібно просто підігріти і надати певного вигляду. Проте, варилася вона більше 10 годин, а для того, щоб її підігріти вистачить і пів години, - каже технолог підприємства.

9
9

Кожен із відвідувачів форуму міг спродувати такий сюрприз від «Тернопільского м’ясокомбінату» і посмакувати ним.

3
3

4
4

5
5

6
6

7
7

8
8

Фото: Вікторія Рибак

Вибір читачів за тиждень

Відео