На Шумщині одні батьки скаржаться на шкільні їдальні, інші – стають на захист (фотофакт)

86723710_554789435122903_1975127602548965376_o

Не усі батьки шумських учнів задоволені якістю харчування у шкільних їдальнях. Зокрема, обурюються щодо вигляду страви і стверджують, що дитина не хоче їсти у Андрушівському НВК.

- Дитина скинула фото, як годують в школі, я шокований, засуджених у в’язниці годують набагато краще, ось як держава турбується про наше майбутнє, до чого котиться наша країна? Мовчимо і далі, – пише Олександр Яворський.

Проте, чимало шумчана у коментарях зазначають, що страва, що є на фото, зовсім непогана для дітей.

– Не розумію з попередніх коментарів, з чого зробили проблему? З посуду, чи вмісту на тарілці? Те, що там картопля, рибка і ще салат – це все досить корисне. Саме така їжа потрібна дітям, а не якісь там зараз салати з майонезом чи якісь делікатеси, – пише Ірина Нагиналюк.

– Не розумію, в чому проблема – в посуді, чи в їжі? Якщо в їжі, то, як на мене, досить непогано, аби воно було свіже. Салат один з найкорисніших, рибка теж, а картопля це наше, рідненьке. Якщо не подобається посуд - поспілкуйтесь з батьками та закупіть такий, який вам подобається, – пропонує Олексій Істратій.

Про те, що шкільна їдальня не така уже й погана пишуть колишні випускники Андрушівської школи.

– Я навчалася в цій школі і питань до харчування ніяких не мала. Якщо вас не влаштовує, відмовтеся, це ваше право, на 10 гривень навіть булочки зараз не купите, – зазначає Ольга Божук.

Фото Олександра Яворського

Вибір читачів за тиждень

Відео