Віра Олександрович

На Тернопіллі поліція «трусить» лісгоспи (відео)

bogomol_f1

Випадок, коли переатестований працівник поліції попався на хабарі, прокоментував начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

- Так, він пройшов атестацію у Тернополі, але кожному у голову не залізеш… - зітхає він. - Вчинив – буде відповідати. Ми не будемо приховувати жодної інформації і не будемо нікого захищати. Звісно, той чоловік має право на захист у суді. Йому держава призначить адвоката чи він сам його знайде.

Таку заяву він зробив під час зустрічі із радником Арсена Авакова, головою Громадської ради при Міністерстві внутрішніх справ України Володимиром Мартиненком (про це читайте ТУТ, ТУТ і ТУТприм.). Прозвучали того дня й інші цікаві заяви.

Нагадаємо, при отриманні хабара у 8 тис. грн працівники Управління внутрішньої безпеки в області спільно зі співробітниками СБУ 10 жовтня затримали заступника начальника Кременецького відділу поліції. Кошти він вимагав за сприяння у вирішенні питання про закриття кримінального провадження через шахрайство.

- Кожного ранку на «перезмінці» - вона у нас о пів на 9-ту, тоді всі райони на зв’язку - ми обговорюємо те, що робиться у нас в області, - розповідає Олександр Богомол. - Я зачитую про всі події, пов’язані із особовим складом в Україні. Кожен ранок я читаю: там - перевищення службових повноважень, там - на хабарі поліцейський попався, там - щодо поліцейського вчинили злочин, так далі і тому подібне. Людей, які не попереджені, що цього робити не можна, – немає...

[embed]https://youtu.be/Dbbx41pcdLs[/embed]

До слова, Олександр Богомол наголосив, що боротьба із хабарництвом і корупцією – один із пріоритетних напрямків роботи поліції. Зокрема, він обмовився, що днями відбулися обшуки у місцевих лісгоспах. Наразі підозру нікому не оголосили і нікого не затримали. Але незабаром ми можемо почути і про інші резонансні справи.

[embed]https://youtu.be/vUjuBN-hRN8[/embed]

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео