Віра Олександрович

На Тернопіллі цікавляться відомостями із декларацій держслужбовців

dfs4

Аж 101 запитувач уже звернувся за інформацією до працівників Державної фіскальної служби Тернопільщини.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління ДФС (ГУ ДФС) в області.

Від початку року до територіальних органів ДФС надійшов 101 інформаційний запит, -уточнюють вони. – Це - на 34 більше, ніж за десять місяців минулого року.

Переважно запити адресували у ГУ ДФС в області (42 шт.), у Тернопільську об’єднану державну податкову інспекцію (ДПІ – 45 шт.), решту - іншим об’єднаним інспекціям.

Поштою надійшло 65 запитів, а 36 – засобами електронного зв’язку, - продовжують у податковій. - Серед запитувачів – 51 громадянин, 44 юридичні особи, 5 представників засобів масової інформації і одне об’єднання громадян без статусу юридичної особи.

Запитувачі насамперед цікавилися обсягами надходжень податків і зборів до бюджету, результатами проведеної контрольно-перевірочної роботи, термінами подання податкової звітності і сплати платежів, нарахованими та сплаченими сумами, станом розрахунків із бюджетом, а також - відомостями із декларацій державних службовців.

За результатами розгляду 101-го запиту фахівці органів ДФС області надали вичерпні відповіді на 60 із них, - підсумували у податковій. - Щодо 17-ти запитів була відмову у наданні інформації, ще 23 - надіслали належним розпорядникам інформації, а щодо одного запиту – термін розгляду ще не настав.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео