Юлія Пацкаль

На Тернопільщині молодь запрошують на зимові канікули у міськраді

Заняття починаються щодня у Бережанській міськраді о 17.00.  Може приходити молодь віком від 14 років

“Канікули у міськраді” - так називається захід для молоді у Бережанській громаді на Тернопільщині. Триватимуть такі незвичні канікули до кінця січня. За ці дні молоді бережанці зможуть спільно знайти відповіді на питання, які їх турбують, а також разом побудувати план з розвитку міста та громади. Про це Терену розповіла перша заступниця міського голови Марія Лук’янова.

За її словами, з учасниками заходу працюють у стінах міськради після 17.00 - у позаробочий час управлінців. 

Ми посадили молодь за столи, за якими сидять депутати та приймають рішення. Хочемо також залучити молодь до роботи органу місцевого самоврядування, щоб вони відчували себе важливими у прийнятті рішень. Плануємо на цих канікулах сформувати коло молоді, з якою будемо працювати і надалі, - каже Марія Лук’янова.

Наразі учасники навчаються фінансової грамотності. Заняття проходять у формі “мозкових штурмів” та інтерактивних ігор. Їх проводять Марія Лук’янова та громадський діяч, ментор і волонтер Денис Власенко.

Крім того, будуть заняття з особистісного росту, досягнення цілей, формування пріоритетів розвитку громади, які актуальні для молоді, - додає заступниця міського голови.

Заняття починаються щодня у Бережанській міськраді о 17.00. Може приходити молодь віком від 14 років.

Фото Марії Лук’янової

Вибір читачів за тиждень

Відео