Олена Чепіль

Обрали запобіжний захід підозрюваному у вбивсті чоловіка під час полювання на Тернопільщині

Вбитого 51-річного жителя села Курники поховали 30 січня

Підозрюваному у вбивстві з необережності 51-річного чоловіка вже обрали запобіжний захід. Йому призначили цілодобовий домашній арешт. Про це  повідомив Терену речник Головного управління Нацполіції Тернопільщини Сергій Крета.

51-річного вбитого поховали 30 січня у селі Курники Тернопільського району. 

Нагадаємо, новина про вбивство під час полювання сколихнула Тернопільщину вранці 27 січня. Підозрюваний сам повідомив поліцію, що він випадково застрелив невідомого чоловіка. 

За попередніми даними, фігурант разом зі знайомим, який придбав мисливську зброю, виїхали у поле для її пристрілки. Помітивши вдалині невідомий об’єкт, чоловік сприйняв його за звіра та здійснив один постріл. Проте підійшовши ближче, «мисливці» побачили мертву людину, про інцидент повідомили працівників поліції. 

Як розповідали раніше Терену рідні загиблого, він дуже любив ліс та природу і часто ходив на прогулянки. Увечері 26 січня чоловік пішов до лісу поблизу села, аби поспостерігати за тваринами та прогулятися, але додому так і не повернувся. За словами сестри загиблого, підозрюваний у вбивстві брата досі не зв'язався з родиною, не висловив співчуття і не попросив вибачення. 

Читайте також: «Ліс був його стихією»: рідні розповіли про чоловіка, вбитого під час полювання на Тернопільщині. 

Фото Національної поліції 

Вибір читачів за тиждень

Відео