Тамара Коблик

На Тернопільщині перекинувся вантажний автомобіль (фото, оновлено)

Рятувальники деблокували водія та пасажирку транспортного засобу та передали їх медикам

25 червня о 20:58 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі М-09 поблизу м. Зборів Тернопільського району Тернопільської області. Відбулося перекидання  з узбіччя вантажного автомобіля «Mercedes Benz» з причепом контейнерного типу. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

Рятувальники деблокували водія та пасажирку транспортного засобу та передали їх медикам.

Також було вжити ряд заходів щодо зупинки витоку дизпалива з пошкодженого бака автомобіля та недопущення виникнення пожежі на місці події.

У ході перевірки з'ясувалося, що водій вантажівки Mersedes Benz Actros з напівпричепом, заповненим дизпаливом, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, злетів у кювет і після цього перекинувся. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Водія з тілесними ушкодженнями бригада екстреної медичної допомоги доправила до реанімаційного відділення. Травми отримала й пасажирка транспортного засобу, але вона від госпіталізації відмовилася. 

У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Причини аварії встановлюють працівники поліції. Триває перевірка.

Фото ДСНС

 

Вибір читачів за тиждень

Відео