Тамара Коблик

Троє неповнолітніх потрапили до лікарні, травмувавшись в ДТП на Тернопільщині

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

Двоє дітей п'яти та десяти років потрапили до хірургічного відділення у результаті автопригоди, яка трапилася на трасі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» о 22:30. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Госпіталізували медики з множинними тілесними ушкодженнями й жінку 1967 року народження. На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група поліції. За попередньою інформацією, водій автомобіля Ford Focus допустив зіткнення із вантажівкою DAF із напівпричепом Schmitz SCO, яка рухалася попереду.

Ще один неповнолітній постраждав у ДТП цього дня на Тернопільщині.

Про травмованого 16-річного юнака о 23:30 на спецлінію Лановецького відділення поліції повідомив черговий лікар дитячої лікарні. Він заявив, що потерпілий потрапив у аварію. У ході перевірки з'ясувалося, що неповнолітній житель Лановецької територіальної громади, керуючи мотоциклом Mustang MT-150 не впорався з керуванням, впав на асфальт та отримав численні травми.

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. За даними фактами тривають розслідування відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України. 

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео