Ростислав Фук

На Тернопільщині роботодавця підозрюють у викраденні колишнього підлеглого

Зі слів потерпілого, знайомий, застосовуючи насильство, викрав його та намагався вивезти у невідомому напрямку

Незаконне позбавлення волі або викрадення людини інкримінують правоохоронці Тернопільщини 40-річному мешканцю Одещини. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Із заявою про злочин до лановецьких поліцейських звернувся житель Одеської області, який через воєнні дії тимчасово проживає у Ланівцях. Він розповів, що його знайомий, застосовуючи насильство, викрав його та намагався вивезти у невідомому напрямку.

Правоохоронці з’ясували, що підозрюваний теж приїхав до міста з іншої області. Обидва переселенці добре знали один одного і деякий час працювали разом. Саме через втрату роботи між ними склалися неприязні стосунки. Після чергової сварки потерпілий пошкодив автівку колишнього роботодавця. Той вирішив помститися. Під час  зустрічі він, погрожуючи, силоміць запхнув чоловіка в автомобіль і поїхав з місця події. Потерпілому вдалося відкрити багажник і вибратися з машини просто під час руху. Він одразу подався в поліцію.

Підозрюваного у злочині поліцейські затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік заявив, що хотів залякати колишнього товариша та вивезти за межі міста. Такі дії слідчі кваліфікували за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України. Чоловікові оголосили підозру. Затриманому загрожує до п'яти років ув'язнення. Досудове розслідування триває.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео