Ростислав Фук

На Тернопільщині пластуни провели захід, присвячений подіям Листопадового чину (фото)

Цьогоріч у заході взяли участь понад 120 дітей

У селі Острів Великоберезовицької громади відбувся пластовий захід, приурочений подіям Листопадового чину. У цьому місці він проводиться уже не вперше за ініціативи Національної Скаутської Організації України «Пласт», повідомляють на сторінці громади.

Цьогоріч у заході взяли участь понад 120 дітей з Великоберезовицької громади, міста Тернополя та інших населених пунктів області, у яких є «Пласт».

Основною частиною заходу стала теренова гра – своєрідне змагання, у якому учасники поділились на 3 команди: Україна, Польща, Австро-Угорщина. Гра передбачала квест на знання, фізичну підготовку та кмітливість. Команда переможців отримала пам’ятні подарунки.

Завершився захід запаленням ватри. Усі учасники дійства мали можливість поспілкуватися між собою, співати під гітару, взяти участь у різних іграх.

Дякуємо кожному, хто долучився до організації заходу. У сьогоднішніх реаліях важливо проводити такі мандрівки та екскурси в історію України, аби діти пам’ятали за що боролись наші предки та за що продовжуємо боротись ми, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Тернополі збирають матеріали на окопні свічки для захисників 

Фото Великоберезовицької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео